SERVICES


WASSEN, FÖHNEN & STYLEN

Krijg jij je haar zelf niet zo goed in model zoals de kapper dat kan? Geniet dan van een fijne wasbeurt met hoofdmassage bij ons in de salon en laat je haar vervolgens perfect door ons in model föhnen en stylen.


KNIPPEN

Dames, heren, kinderen, ze zijn allemaal te allen tijde – op afspraak – welkom bij Monroe’s Hairstudio voor een knipbeurt naar wens. Heren worden op maandagavond van 17:30 tot 20:00 uur extra in de watten gelegd tijdens Monroe’s Male Monday. In dit tijdvak geldt: sorry ladies, men only!


KRULLEN | CG

Krullen knippen (en stylen) is eigenlijk een vak apart en vraagt om expertise. Die hebben wij in huis! Wij werken daarbij bovendien met CG-producten van Bouclème die speciaal ontwikkeld zijn voor Curly Girls.


KLEUREN

Met gepaste trots noemen wij onszelf haarkleurspecialist. Of het nu om een totale basiskleur, het verven van de haaraanzet, highlights, lowlights of balayage gaat, Monroe’s Hairstudio heeft een schat aan ervaring en kan ’t als de beste


HAARVERLENGING

Droom jij van een vollere en/of langere haardos? Wij bieden diverse vormen van haarverlenging aan om jouw droom te verwezenlijken. Welke vorm voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw natuurlijke haar en wensen; wij adviseren jou graag bij het maken van de juiste keuze.


BRUIDSKAPSELS & MAKE-UP

Wie binnenkort gaat trouwen, is bij Monroe’s Hairstudio ook aan het juiste adres. Er zijn talloze manieren waarop wij je haar prachtig kunnen opsteken. Ga je voor een half of volledig opgestoken bruidskapsel? Alles is mogelijk! Om je bruidslook helemaal af te maken, kunnen wij daarnaast zelfs je make-up voor de grote dag verzorgen.


HAARMASKERS

Het dagelijks gebruik van de föhn en andere stylingtools kan een nadelig effect op je haar hebben. Door jouw haren door ons te laten behandelen met een rijk verzorgend haarmasker, komen jouw lokken weer tot leven en glanzen ze als nooit tevoren.


THREADING

Om perfecte wenkbrauwen te creëren, kunnen wij deze verven en maken wij gebruik van threading. Met threading halen we de ongewenste haartjes rondom de wenkbrauwen weg door middel van een touwtje. Ook kunnen wij op deze manier andere ongewenste haartjes in het gezicht verwijderen.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE